Profiel

Na mijn studie psychologie ben ik in 1992 als psycholoog binnen de geestelijke gezondheidszorg begonnen. Sinds 2000 werk ik ook als psychotherapeut en gedragstherapeut. Hiernaast doceerde ik aan de opleiding Gezondheidszorgspychologie van de Radboud Universiteit de vakken ‘Inleiding in gedragstherapie’ en ‘Angsten en stemmingsstoornissen’.

Verder ben ik als supervisor en leertherapeut verbonden aan de Vereniging voor Cognitieve therapie en Gedragstherapie. Tevens ben ik lid van het NIP en de LVVP.

Ik heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in verschillende (klinische en ambulante) omgevingen. In het psychotherapeutisch centrum de Viersprong heb ik jongeren en volwassenen met complexe psychische problemen en persoonlijkheidsproblematiek begeleid.

In Centrum ’45 heb ik met oorlogsslachtoffers gewerkt en binnen de RIAGG met vluchtelingen. Daarnaast heb ik ruime ervaring met de behandeling van klachten als gevolg van vroege affectieve verwaarlozing, met arbeidsgerelateerde problematiek en met slachtoffers van (seksueel) geweld.

Ik ben gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, zoals onder andere EMDR en schematherapie. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Behandelaanbod.